Gondolatok

Blogindító

Blogindító
2022. január 29. (szombat) 17:40

Ezt a honlapot elsősorban abból a megfontolásból készítettem (készítem – pillanatnyilag is ezen dolgozom még), hogy legyen egy könnyen elérhető és könnyen frissíthető portfólióm az általam készített programozási, grafikai és videós munkákról amit a leendő megrendelőim meg tudnak tekinteni mielőtt megbíznak valamilyen feladattal.
Programozási munkák alatt itt szinte kizárólag webre készült dolgokat (weblapokat) értek. Egyrészt azért, mert az utóbbi években szinte kizárólag ilyesmit csinálok, másrészt azért, mert egy belső használatú szoftver bemutatása ilyen módon gyakorlatilag lehetetlen volna.

A másik ok, hogy mivel időnként felmerül bennem az alkalmazottként való elhelyezkedés lehetősége, legyen egy naprakész szakmai önéletrajzom ami rögtön tartalmazza a fontosabb referencia munkáimat is.

Menet közben jött az ötlet, hogy – mivel az IT egy nagyon gyorsan fejlődő és változó és nagyon érdekes világ, és sokakhoz hasonlóan nekem is a legtöbb dologról van valamilyen markáns véleményem vagy megosztásra érdemes gondolatom – talán megfér az oldalon egy kis blog-szerű rész is ahol ezeket ki tudom fejteni, hátha lesznek néhányan akik érdekesnek vagy hasznosnak találják majd ezeket a bejegyzéseket.

Szándékaim szerint igyekszem nem nagyon durván szakmai irányba elvinni az egészet és végig közérthető maradni a nem IT szektorban dolgozók számára is.

« Vissza